Home

1 - 20 of 38 jobs
sorted by : Pertinence - Date
RM 5,000

Peluang Pekerjaan Terbuka Untuk Perunding Hartanah

Ampang
Sertai kerjaya paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Hebat Realtors merupakan syarikat hartanah berlesen yang mempunyai pusat latihan terletak di Ukay Perdana. Syarikat kami masih mempunyai tempat kekosongan untuk individu yang berminat bekerja sebagai perunding hartanah. Jadi sebahagian daripada kami sebagai Perunding Hartanah Berdaftar. BIDANG TUGAS: Menguruskan jual, beli dan sewa rumah, apartment, kedai, tanah dan lain-lain jenis hartanah. Tugas merangkumi pengiklanan rumah (listing) secara online & offline, memberikan khidmat nasihat dan berunding dengan...
02-07-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

Minat Bidang Hartanah? Peluang Pekerjaan Dibuka Untuk Anda

Ampang
Sertai kerjaya paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Hebat Realtors merupakan syarikat hartanah berlesen yang mempunyai pusat latihan terletak di Ukay Perdana. Syarikat kami masih mempunyai tempat kekosongan untuk individu yang berminat bekerja sebagai perunding hartanah. Jadi sebahagian daripada kami sebagai Perunding Hartanah Berdaftar. BIDANG TUGAS: Menguruskan jual, beli dan sewa rumah, apartment, kedai, tanah dan lain-lain jenis hartanah. Tugas merangkumi pengiklanan rumah (listing) secara online & offline, memberikan khidmat nasihat dan berunding dengan...
04-07-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

KAMI MEMBUKA PELUANG PEKERJAAN SEBAGAI PERUNDING HARTANAH.

Ampang
Sertai kerjaya paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Hebat Realtors merupakan syarikat hartanah berlesen yang mempunyai pusat latihan terletak di Ukay Perdana. Syarikat kami masih mempunyai tempat kekosongan untuk individu yang berminat bekerja sebagai perunding hartanah. Jadi sebahagian daripada kami sebagai Perunding Hartanah Berdaftar. Anda tak perlu tanya lagi, join jadi ejen hartanah Hubungi Abdul Rashid ... coachhartanah.wasap.my BIDANG TUGAS: Menguruskan jual, beli dan sewa rumah, apartment, kedai, tanah dan lain-lain jenis hartanah. Tugas merangkumi pengiklanan rumah...
12-06-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

JAWATAN KOSONG DI SEKITAR AMPANG DIPERLUKAN SEGERA.

Ampang - Part time
Sertai kerjaya yang paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Ini merupakan peluang untuk anda untuk mendapat pendapatan RM 10,000 ke atas sebulan. **Latihan dan bimbingan akan diberikan sehinggalah anda berjaya **Kami membuka peluang kepada individu yang ingin mengubah gaya hidup santai dan berkualiti. Tiada gaji asas ditawarkan tapi kerjaya ini boleh menjanjikan pendapatan yang tanpa had. Ini bergantung kepada daya usaha setiap individu. Call / WhatsApp Rashid - ... Kelebihan sebagai Perunding Hartanah ————————————————- 1) Masa Fleksible – ikut jadual temujanji dengan bakal...
08-06-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

Minat Bidang Hartanah? Peluang Pekerjaan Dibuka Untuk Anda

Ampang - Full time
Sertai kerjaya yang paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Pernah tertaya-tanya macam mana ejen hartanah buat duit ? berapa banyak komisyen hasil dari jual rumah ? Anda tak perlu tanya lagi, join jadi ejen hartanah Kami di Hebat Realtors adalah agensi Hartanah Berdaftar di bawah Lembaga Penilai Pentaksir Dan Ejen Harta Tanah (LPPEH). Ejen hartanah ni buat apa sebenarnya ? Well, nama pun hartanah. Jadi kerja kita adalah jual segala benda yang namanya hartanah, rumah teres, apartment, banglo, konominium, tanah, rumah kedai, bangunan dan lain-lain lagi. Macam mana buat duit ? Besar...
30-05-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

JAWATAN KOSONG PERUNDINGAN HARTANAH

Ampang - Part time
Sertai kerjaya yang paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Ini merupakan peluang untuk anda untuk mendapat pendapatan RM 10,000 ke atas sebulan. **Latihan dan bimbingan akan diberikan sehinggalah anda berjaya **Kami membuka peluang kepada individu yang ingin mengubah gaya hidup santai dan berkualiti. Tiada gaji asas ditawarkan tapi kerjaya ini boleh menjanjikan pendapatan yang tanpa had. Ini bergantung kepada daya usaha setiap individu. Call / WhatsApp Rashid - ... Kelebihan sebagai Perunding Hartanah ————————————————- 1) Masa Fleksible – ikut jadual temujanji dengan bakal...
25-05-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

JAWATAN KOSONG DI SEKITAR AMPANG DIPERLUKAN SEGERA

Ampang - Part time
Sertai kerjaya yang paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Ini merupakan peluang untuk anda untuk mendapat pendapatan RM 10,000 ke atas sebulan. **Latihan dan bimbingan akan diberikan sehinggalah anda berjaya **Kami membuka peluang kepada individu yang ingin mengubah gaya hidup santai dan berkualiti. Tiada gaji asas ditawarkan tapi kerjaya ini boleh menjanjikan pendapatan yang tanpa had. Ini bergantung kepada daya usaha setiap individu. Call / WhatsApp Rashid - ... Kelebihan sebagai Perunding Hartanah ————————————————- 1) Masa Fleksible – ikut jadual temujanji dengan bakal...
25-05-2017 - yello.com.my save
RM 5,000

Kerja tanpa stress dan anda yang tentukan pendapatan anda.

Ampang
Sertai kerjaya paling exciting dengan income yang terbukti berbaloi. Peluang Kerjaya Sebagai Perunding Hartanah/Real Estate Negotiator Kami memerlukan individu-individu yang bermotivasi tinggi untuk bekerja sebagai Ejen Perunding Hartanah SEPENUH MASA BIDANG TUGAS: Menguruskan jual, beli dan sewa rumah, apartment, kedai, tanah dan lain-lain jenis hartanah. Tugas merangkumi pengiklanan rumah (listing) secara online & offline, berunding dengan Pembeli/Penjual/Penyewa/Tuan Tanah, menguruskan pinjaman rumah bagi pihak pembeli, berurusan dengan Pegawai Bank serta Pihak Peguam. GAJI - Pendapatan...
21-05-2017 - yello.com.my save
RM 50

PEKERJA DIRUMAH DIKEHENDAKI, Gaji sehingga RM1300-RM3400 sebulan

Hi, Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> ... Salam hormat, Adnan P.S: Tempat yang ada terhad, join sekarang! ==>
02-10-2016 - yello.com.my save
RM 50

PEKERJA DI RUMAH DIPERLUKAN Gaji sehingga RM1300-RM3400 sebulan

Assalamualaikum & salam sejahtera, Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> ... Salam hormat, Adnan P.S: Tempat yang ada terhad, join sekarang! ==>
24-09-2016 - yello.com.my save
RM 50

Buat Duit Kerja Di Rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> ... Salam hormat, Adnan P.S: Tempat yang ada terhad, join sekarang! ==>
15-10-2015 - yello.com.my save
RM 50

JobDirumah

Hi, Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> ... Salam hormat, Ahmad Iliyas Ilmam P.S: Tempat yang ada terhad, join sekarang! ==>
29-09-2015 - yello.com.my save
 

KERJA MENAIP HANYA DUDUK DIRUMAH

Kapar
PELUANG BERKERJA DI RUMAH ,ANDA HANYA PELRU CLICK DISINI . ... khairulcorp ... KAMI AKAN AJAR BAGAIMANA UNTUK ANDA BEKERJA DIRUMAH DENGAN DETAIL. KAMI MENCARI ORANG YANG ADA KESUNGGUHAN DAN RAJIN SHJ.CUBA DULU BATU TAHU... Tags : MENAIP DI RUMAH
17-09-2013 - yello.com.my save
Queries related : mencari kerja menaip
 

RAHSIA MEMBUAT DUIT RM20 000 HINGGA RM50 000 SETIAP BULAN DENGAN ONLYINMALAYSIAMAH

Kota
Seorang jutawan muda Malaysia Jason Tan mendedahkan rahsia bagaimana beliau membuat duit berjuta-juta di Internet yang bekerja hanya beberapa jam seminggu. Jasons Hanya Di Malaysia Mah telah diberi nilai nombor satu peluang oleh ulasan banyak talian dan banyak dilihat dalam Majalah Usahawan Terkini. Kata Jason Tan ‘Saya akan Tunjukkan Kepada Anda Bagaimana Untuk Membuat Pendapatan Sepenuh Masa Di Internet Dengan Membuat Wang Tunai Yang Sukar dipercayai Dalam Ringgit Malaysia Dari Keselesaan Rumah Anda Menggunakan Perniagaan Internet Dalam Mah Malaysia Sahaja’. Beliau akan mendedahkan dan...
17-07-2013 - yello.com.my save
Queries related : peluang perniagaan di rumah
 

"RAHSIA MENJADI USAHAWAN YANG BERJAYA DENGAN NETWORKING"

Selandar
Biznes internet yg paling simple... Jom bekerja dri rumah! Suri rumah duk kat rumahpun le buat duit tiap2 minggu. Dapatkan rahsia dan cara bagaimana ramai yang sudah menjana RM 2000 seminggu hanya dari rumah, depan laptop dan handphone. Bukan kena berpuluh2 ribu modal, tak perlu trafik jem, tak perlu simpan stock, tak perlu bt appointment nk jumpa org kat luar, krn di biznes ni orang cari kita! Tak percaya? Nak tau? add email sya...?? ... Rujuk ke Blog : ... untuk testimoni pendaftaran adalah “PERCUMA”… ... JIKA ANDA SERIUS,ADA IMPIAN NAK UBAH KEHIDUPAN ANDA “”DI SINI LAH TEMPAT DAN PELUANG...
11-07-2013 - yello.com.my save
Queries related : duit percuma
RM 50

Provider Kerja di Rumah Terbaik untuk Anda!

Kuala Lumpur - Freelance - Part time
Jobdirumah program yang sangat berbaloi. Adakah anda sudah serik di tipu dengan sebarang bentuk peluang pekerjaaan di rumah? Adakah anda hebat di dalam penulisan? anda tahu menulis resume? Anda seorang pesara,suri rumah dan sesiapa sahaja yang sedang mencari sebarang bentuk peluang pekerjaan yang boleh di lakukan di rumah anda sama ada secara part time mahu pun full time? Kini anda berada di tempat yang betul. Siapa saya? anggaplah saya seorang pemberi maklumat misteri yang boleh dipercayai sehingga kini. di dalam bidang mencari peluang pekerjaan dan mencari sumber kewangan tambahan di...
19-03-2013 - yello.com.my save
Queries related : part time di rumah
RM 50

Provider Kerja di Rumah Terbaik untuk Anda!

Kuala Lumpur - Freelance - Part time
Jobdirumah program yang sangat berbaloi. Adakah anda sudah serik di tipu dengan sebarang bentuk peluang pekerjaaan di rumah? Adakah anda hebat di dalam penulisan? anda tahu menulis resume? Anda seorang pesara,suri rumah dan sesiapa sahaja yang sedang mencari sebarang bentuk peluang pekerjaan yang boleh di lakukan di rumah anda sama ada secara part time mahu pun full time? Kini anda berada di tempat yang betul. Siapa saya? anggaplah saya seorang pemberi maklumat misteri yang boleh dipercayai sehingga kini. di dalam bidang mencari peluang pekerjaan dan mencari sumber kewangan tambahan di...
18-03-2013 - yello.com.my save
RM 300,800

Perkerjaan dari rumah dengan pendapatan yang lumayan setiap minggu !!

Telaga
RAHSIA BAGAIMANA MENJANA WANG CARA PANTAS SECARA ONLINE TERBONGKAR. Rahsia yang MESTI dimiliki oleh setiap orang. Wang Mengalir masuk bagaikan mimpi. Anda Telah Jumpa Telaga Emas Anda! <> Ucapkan kerja dan gaji anda sekarang selamat tinggal... Kirim salam kat bos anda sekarang... Kerana anda akan dibocorkan suatu rahsia dahsyat yang akan membolehkan anda menjana ribuan ringgit dan menjadi... "Kaya Nak Mampos" Sekelip Mata Sahaja... • bekerja keras setiap hari untuk menjamin gaji masuk di akhir bulan... • kerisauan membayar bil setiap bulan dan memikirkan samada ada duit cukup ke tidak... •...
17-01-2014 - yello.com.my save
Queries related : menjana pendapatan di rumah
 

JURUTAIP PROSES DATA IKLAN Home typing base job

Kuala Lumpur
Peluang pekerjaan yg memberi pendapatan dlm lingkungan RM300.00-RM500.00 seminggu. Terbuka kpd seluruh warganegara Malaysia & dunia.Anda hnya perlu :- Memproses data iklan yg dihantar melalui email anda,menghantar email kepada pelanggan. Bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, & lain-lain Bila-bila masa (anda yg menetapkn jadual sendiri).Kami hanya mncari seorang yg jujur, bermotivasi tinggi dgn keinginan utk bekerja di rumah,menaip untuk menambah pendapatan. Pemohon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 thn dgn kemudahan internet. Pengalamn tdk diperlukn. Namun, beberapa...
20-10-2011 - yello.com.my save
Queries related : bekerja di rumah menaip
 

PELUANG BUAT WANG SAMBILAN!! JANA RM800-RM2000 SEHARI TERUS KE AKAUN..PROGRAM TERPANTAS DAPAT UNTUNG!!! WANG MASUK SETIAP HARI???

Bandar
MAHU RM50 BERTUBI-TUBI MASUK KE AKAUN BANK ANDA??? MUDAH & LUMAYAN SEKALI!! PROGRAM YANG TERPANTAS DAN PALING CEPAT DAPAT UNTUNG...!! Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah & Jana RM500-RM1800 Sehari? BERMODAL RM50 ... Anda cuma perlu mempromosikan web replika anda .. Setiap tajaan dari anda, anda akan menerima RM50 terus ke akaun bank anda!!! LAYARI: ... BERMODAL RM50 ... Anda cuma perlu mempromosikan web replika anda .. Setiap tajaan dari anda, anda akan menerima RM50 terus ke akaun bank anda!!! Berulangkali terima bayaran RM50 terus ke akaun bank anda tanpa melalui admin.. Dan anda...
12-10-2011 - yello.com.my save
1 2 Next »   
peluang bekerja di rumah
  Create a free email alert for this search or    RSS flow for your search or    Send to a friend
Receive listings by email for :
peluang bekerja di rumah

My email address :
Error: invalid email address
You may cancel this alert at any time
Email from your friend :
Error: invalid email address
Your message :
 
 Real-Estate  Job  Car  Motorcycle  Miscellaneous